Om NIF
Hvem er NIF? 
Historien om Nordgårdens Idrætsforening tager sin begyndelse i starten af 70'erne, hvor svømmeafdelingen holdt til i Gellerupbadet. I tidens løb har bl.a. håndbold, fodbold og badminton også været på programmet. I dag er klubbens fokus alene at tilbyde svømning og vandaktiviteter til børn og voksne. Vi har ca. 200 medlemmer fordelt i alderen 4 år - 60+.

Vi svømmer på Tovshøjskolen i Brabrand, hvor vandet er 29 grader varmt. Dvs. lige et par grader varmere end i de fleste andre svømmehaller. Af den grund har vi også flere gange tiltrukket svømmere, der var træt af det "kolde" vand andre steder. 
Bassinet måler 25*12,5 m og har startskamler i den ene ende, hvor dybden er to m og 20 cm.

Vores motto er "Svømning for sjov, men for en sikkerheds skyld". Vi ved godt, at vi ikke kommer til opfostre den næste verdensmester, og det er heller ikke vores mål. Derimod satser vi på at skabe en masse gode og sjove oplevelser for børn og voksne. På den måde har vi lært flere generationer at svømme og gjort dem trygge ved at befinde sig i vand. Og det vil vi gerne fortsætte med i fremtiden.

Samtidig værner klubben om sine traditioner. I løbet af året har vi fire faste arrangementer. I påsken er der træningslejr for talent/minitalent-holdene. I maj er der klubmesterskab og plaskestævne, hvor de mindre svømmere får medaljer, og de større kæmper om titlen som klubmester.

I efteråret er der distancesvømning, og til sidst har vi den årlige julefest med opvisning, juletræ, slik og lotteri.

Nordgårdens IF - Svømmeafdeling - 8220 Brabrand